Politie onderzoekt branden

maandag 25 mei 2015

Hoogeveen - De politie stelt een onderzoek in naar drie branden in Hoogeveen. In de nacht van zondag 24 op maandag 25 mei waren binnen een uur drie branden ontstaan.

Rond 2:30 uur ontstond brand aan een schutting bij eenseniorenflat aan de Alteveerstraat. Uit voorzorg werd de flat ontruimd. Eenklein uurtje later werd een brand in de achtertuin bij een woning verderop indezelfde straat geconstateerd. Tussendoor kwam een melding binnen van een brandin een gemeentedepot aan de Bentincksdijk. De brandweer heeft alle drie brandenkunnen blussen. Er is bij de branden niemand gewond geraakt. De bewoners van deseniorenflat konden vrij vlot weer terug naar hun woning.

De politie houdt bij de branden ernstig rekening metbrandstichting. Vandaag zal door de forensische opsporing onderzoek wordenverricht naar de oorzaak van de branden. Daarnaast wordt er een buurtonderzoekgehouden.

In het onderzoek heeft de politie de hulp van het publiek ingeroepen viaburgernet. Heeft u ietsbijzonders gezien vannacht bij de branden of heeft u in de omgeving verdachtepersonen en/of voertuigen gezien? Schroom dan niet om contact op te nemen met depolitie. Mogelijk heeft u bij de branden foto?s of filmpjes gemaakt. De politiekomt graag in het bezit van dit beeldmateriaal. U kunt het uploaden via hetmeldformulier op politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoogeveen | 112 alarmeringen Hoogeveen | Goedkoop Tanken in Hoogeveen | Supermarkten in Hoogeveen | Weerbericht Hoogeveen